محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

سرطان دیگر سرکش نمی‌شود

دانشمندان مکانیسم کمک کننده به سرطان جهت پخش شدن در سراسر بدن افراد را شناسایی و به دنبال دارو جهت کنترل آن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرطان با رشد و گسترش کنترل نشده سلول های غیر طبیعی مشخص می شود و یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. برخی از انواع رایج سرطان عبارتند از سرطان سینه، سرطان ریه، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ.

 

یک تیم تحقیقاتی بین المللی هدفی برای تولید دارویی کشف کردند که می تواند از متاستازهای مرگبار (که عامل 90درصد مرگ و میر ناشی از سرطان هستند) جلوگیری کند.

 

بر اساس مطالعه ای که در مجله نیچر منتشر شده، یک تیم بین المللی از محققان مکانیسمی را شناسایی کرده اند که به سلول های سرطانی اجازه می دهد در سراسر بدن پخش شوند. آنها دریافتند که سلول‌های سرطانی وقتی توسط مایعات غلیظ‌تری احاطه می‌شوند سریع‌تر حرکت می‌کنند، این تغییر زمانی رخ می‌دهد که تخلیه لنفاوی توسط یک تومور اولیه مختل شود. این یافته‌ها هدفی جدید برای توقف متاستاز، که باعث 90درصد مرگ‌ومیرهای سرطانی شده را فراهم می‌کند.

 

جان دی لوئیس استاد دانشگاه آلبرتا، گفت: «این اولین بار است که ویسکوزیته مایع خارج سلولی با جزئیات بررسی می شود. اکنون که می دانیم ویسکوزیته مایع به سلول های سرطانی سیگنال می دهد که به روش خاصی حرکت کنند، می توانیم به طور بالقوه از داروها برای اتصال کوتاه آن مسیر سیگنالینگ استفاده کنیم و سلول های سرطانی را تشویق کنیم تا سرعت خود را کاهش دهند یا حتی ممکن است متوقف شوند.»

 

دانشمندان دقیقاً نشان دادند که سلول‌های سرطانی هنگامی که با ویسکوزیته افزایش یافته در مایع اطراف مواجه می‌شوند بیان ژن خود را تغییر داده و تهاجمی‌تر می‌شوند؛ حتی زمانی که ویسکوزیته را پایین می آورید، این سلول ها تهاجمی تر می مانند. وقتی این مسیر سیگنالینگ در سلول‌های سرطانی مختل می‌شود، توانایی آن‌ها برای فرار از جریان خون و متاستاز تغییر می‌کند.

 

این سومین مقاله ای است که این تیم تحقیقاتی بین المللی منتشر کرده است. لوئیس اعلام کرده که به محض شناسایی یک هدف درمانی جدید، تولید و آزمایش یک دارو ممکن است 10 تا 15 سال طول بکشد./ فارس

ارسال نظر